Élet-Stílus

FTC: McCabe újra indul

Mind a 13 meghívott pályázó átvette az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítésére hatodik alkalommal kiírt pályázat írásos anyagát, köztük a legutóbb jelentkező Kevin McCabe. A Sheffield United tulajdonosa már jelezte, ő ismét indul.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) szóvivője arról tájékoztatott, hogy péntekig valamennyi meghívott átvette a dokumentációt, ugyanakkor arról számolt be, hogy egyelőre – vélhetően az idő rövidsége miatt – hivatalosan még senki nem jelentkezett.

Száraz Gábor jelezte, hogy az írásos pályázat már olvasható az MNV honlapján.
Az MNV szóvívője elmondta, hogy az eredetileg 2008 február 13-ára kiírt leadási határidőt 2008 február 9-ére, azaz a törvény által engedélyezett legkorábbi napra kívánják előrehozni.
Ennek jelenleg vizsgálják a jogi lehetőségeit.

Rieb György, az FTC elnöke vasárnap arról számolt be a klub honlapján, hogy McCabe ismét pályázik.
“Mondhatom úgyis, hivatalos információ, hogy Kevin McCabe cége részt kíván venni a következő pályázaton is. Ezt ő maga jelentette be” – mondta Rieb, aki jelenleg több ferencvárosi vezető társaságában Sheffieldben tartózkodik és hétfő este érkezik vissza Magyarországra.

Kevin McCabe és Rieb György (ftc.hu)

Kevin McCabe és Rieb György (ftc.hu)

A mostani, zártkörű pályázatra azok a cégek kaptak meghívást péntekig, amelyek az eddigi öt alkalommal már pályáztak vagy kaptak meghívót. A kiírásban újdonságként szerepel, hogy a vevőnek sportszakmai koncepciót kell benyújtania, valamint garanciát kell vállalnia arra, hogy 25 évig használati lehetőséget biztosít az FTC szakosztályai részére.

Sikeres pályázat esetén eredményhirdetés február végére várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik