Élet-Stílus

Napi dinnye: Orra bukott a biciklizés közben önkielégítést végző férfi

Lezárult a nyomozás az ellen a 61 éves férfi ellen, aki a nyáron kerékpáron elégítette ki magát. A meztelen bicikliző nemcsak szeméremsértést követett el, hanem a közlekedési szabályokat is megszegte, mivel egy kézzel fogta a kormányt.

A három szemtanú arra lett figyelmes, hogy egy férfi meztelenül kerekezik a Lidl Áruház melletti kerékpárúton Dombóváron. A combközépig letolt rövidnadrágban tekerő férfi bal kezével a kormányt fogta, a jobbal pedig önkielégítést végzett önfeledten. A csúcsra érve elfelejtette tekerni a biciklit és orra bukott. Orr- és arccsonttörést szenvedett. A szemtanúk értesítették a mentőket. A férfi később azt vallotta, rosszul érezte magát a nagy melegben, ezért tette ki a nemi szervét szellőzni – írta a Tolna Megyei Online.

A hosszadalmas bizonyítási eljárás során az igazságügyi, pszichológus és az elmeorvos szakértő megállapította, hogy a férfinál nincs kóros szexuális eltérés. A gyanúsított magatartásával három rendbeli szeméremsértést követett el, melyet akár 3 év börtönnel is büntethetnek. Szabálysértési eljárás is indult ellene, mivel a kerékpárt két kézzel kell fogni. Ez a szabálysértés akár 30 ezer forint pénzbírsággal sújtható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik