Élet-Stílus

Búcsúmeccsre készül a hajdúsági zúzógép

A hírek szerint március végén kerül sor az egykori nagyváltósúlyú WBF-bajnok, Matolcsi József búcsúmérkőzésére. A már évek óta a fővárosban élő hajdúsági Zúzógép méltóképpen szeretne búcsúzni közönségétől.

(MTI)” alt=”Befejezi Matolcsi
(MTI)” border=”0″>

Befejezi Matolcsi
(MTI)

“Tökéletes formába szeretnék kerülni, hogy az emberek azt a Matolcsit lássák utoljára a ringben, akit az őszinte bunyójáért kedveltek. Elengedhetetlenek a rendkívül kemény edzések, de állok elébe, hiszen tartozom a közönségnek. Jelentősen megkönnyítené a felkészülésemet, ha sikerülne eladnom két éve vásárolt halásztelki társasházi lakásunkat, mert így az edzésekre való bejárás jóval kevesebb időmet venné el” – nyilatkozta a monokli.com-nak Matolcsi József.

A búcsúmeccsre egy Polish-gála keretében valószínűleg Budapesten kerül majd sor, ám Matolcsi Józsefet szívesen látnák szűkebb pátriájában, a Hajdúságban is, ahol garantált lenne a teltházas rendezvény. Esetleges helyszínként szóba jöhet az amatőr ob-t nagy sikerrel megrendező Hajdúsámson, de Nyíradony vagy Debrecen sem lenne rossz választás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik