Élet-Stílus

Besegít a Chelsea-nek a MU védője

A Chelsea legújabb szerzeménye, Braniszlav Ivanovics egy interjúban elmondta, hogy a Manchester Unitednél futballozó honfitársa, Nemanja Vidics jó tanácsokkal látta el Angliába érkezése előtt.

Az idei szezonban a Chelsea-nél mintha átok ülne a középső védőkön, így senkit nem lepett meg, hogy a januári átigazolási időszakban ezen a poszton erősített Roman Abramovics csapata. Nicolas Anelka után napokkal szerezték meg a Lokomotiv Moszkvától Braniszlav Ivanovicsot, akiért a hírek szerint 9,3 millió angol fontot fizetett a londoni klub.

A fiatal szerb védővel – a két egyesület közötti rivalizálást elfelejtve – Vidics is jó pár alkalommal beszélt, hogy megkönnyítse honfitársának a beilleszkedését új klubjánál, amely még négy fronton (Premier League, FA-kupa, Ligakupa, Bajnokok Ligája) érdekelt.

„Az utóbbi napokban nem beszéltem Nemanjával, de korábban jó pár dolgot elmagyarázott nekem” – nyilatkozta Ivanovics a B92 nevű szerb televízió-csatornának. „Elsőként arra hívta fel a figyelmemet, hogy a kezdetben nagyon nehéz dolgom lesz” – mesélte a szerb védő, aki szeretne már az első szezonjában olyan teljesítményre mint Vidics a Manchesternél. A két focista a szerb válogatottban közösen játszik hátul.

„Egyelőre még nem vagyok százszázalékos. Egy hónapja nem edzettem csapattal, de természetesen ez idő alatt is rendszeresen dolgoztam. Szeretnék minél hamarabb beilleszkedni, hogy segíthessek a klubomnak” – mondta Ivanovics.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik