Élet-Stílus

Horsfield nem lesz a Fradi játékosa

Berki Krisztián, az FTC zRt. igazgatóságának elnöke a brit skysport.com értesüléseit cáfolva elmondta, a Premier League-et is megjárt Geoff Horsfield nem igazol a zöld-fehérekhez.

Kapcsolódó linkek


magyarfoci.lap.hu
sport.lap.hu

A skysport.com két napja arról számolt be, hogy a lehetséges befektető Kevin McCabe közbenjárásával – Paul Shaw után – újabb angol labdarúgó érkezhet az Üllői útra, jelesül a Premier Legue-ben is megfordult, jelenleg a Sheffield United alkalmazottjaként kölcsönben a Leicester Cityben futballozó Geoff Horsfield.

Mielőtt a tenyerüket dörzsölnék a Fradi-szurkolók, közölnünk kell, hogy az FTC zRt. igazgatóságának elnöke a klub honlapján cáfolta a 34 éves csatár, Gera Zoltán egykori csapattársának érkezését. „Több helyről hallottam már ezt a pletykát, de nincs semmi alapja – mondta Berki Krisztián, majd hozzátette: az angolok szeretnének játékosokat hozni a Ferencvároshoz, de Horsfield nincs a kiszemeltek között”

A Ferencváros jelenleg a harmadik helyen áll az NB II Keleti csoportjában, négy pont a hátránya az éllovas Kecskeméttel szemben.

Az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanjainak értékesítésére kiírt ötödik tenderen egyedül a Sheffield Uniteert tulajdonló Kevin McCabe cége, az angol Esplanade Real Estate Ingatlanforgalmazó Kft. adott le érvényes pályázati anyagot. A végső döntést a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács hozza meg várhatóan még januárban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik