Élet-Stílus

Izraelbe hívják a Manchester Unitedet

Az izraeli kormány azt szeretné, ha az állam fennállásának 60. évfordulója alkalmából a Manchester United labdarúgócsapata egy barátságos mérkőzésen lépne pályára az országban.

„Egyelőre még csak beszélgettünk erről Sir Alex Ferguson menedzserrel, de azt kell hogy mondjam, rendkívül pozitívan állt az ügyhöz” – mondta Ron Prosor izraeli nagykövet.

Az angol Premier League címvédője várhatóan május közepén utazik majd Izraelbe, hogy megküzdjön a helyi válogatottal – írta az MTI.


Izraelbe hívják a Manchester Unitedet 1

Sir Alex Ferguson már a nyári programot szervezi (AFP)


A klub honlapján az izraeli útról egyelőre nincs hír, az viszont már eldőlt, hogy a Manchester United a nyári felkészülési időszakban hét napot tölt el Dél-Afrikában. A csapat – kivéve az Eb-n résztvevő játékosokat – július 19-én kell útra, a pontos programot azonban csak februárban hozza majd nyilvánosságra Ferguson. „2006-ban már jártunk az országban, melyről nagy kellemes emlékekeket őrzünk. A létesítmények minősége, a hangulat, a szurkolók szeretete miatt alig várom, hogy visszatérhessek” – magyarázta a skót szakvezető.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik