Élet-Stílus

Pécsi siker Mondeville-ben

A MiZo Pécs 2010 77-72-re nyert a francia Mondeville otthonában a női kosárlabda Euroliga nyolcadik fordulójában, és jelenleg második helyen áll a sorozat D csoportjában.

Kapcsolódó linkek


kosarlabda.lap.hu
sport.lap.hu








Jól kezdett a pécsi együttes, a nagyszünetben négy ponttal vezetett, és egészen a harmadig negyed közepéig irányította is a találkozót.

A franciák – kihasználva, hogy a Pécs öt percig nem talált be a kosárba – egy 9-0-ás „rohammal” átvették a vezetést, ám Rátgéber László egy időkéréssel felrázta a tanítványait.

A pécsiek védekezése feljavult, és 7-0-ás „szakasszal” újra előnybe került a magyar csapat, és mivel a záró negyedben taktikusan, jól játszott, meg is nyerte az összecsapást.

Vajda 19, Fegyverneky 18, Podrug 17, Iványi pedig 10 ponttal (utóbbi 11 asszisztot is jegyzett) járult hozzá a Mizo Pécs 2010 harmadik idegenbeli Euroliga-győzelméhez.

Az 5/3-as mérlegnél tartó pécsiek jövő csütörtökön az olasz Faenzát fogadják.

A Sopron is nyert

A Sopron is idegenben diadalmaskodott: 74-61-re győzött az olasz Napoli otthonában. Székely Norbert együttese csak az első negyedben volt hátrányban, a második játékrésztől kezdve már uralta a meccset.

Euroliga, 8. forduló
D csoport:

Mondeville (francia)-MiZo Pécs 72-77

A csoport:
Napoli (olasz) – MKB-Euroleasing Sopron 61-74

Ajánlott videó

Olvasói sztorik