Élet-Stílus

Az AC Milan megtalálta Dida utódját

Kapusra „vadászik" a BL-győztes és klubvilágbajnok olasz AC Milan. A legfrisebb hírek szerint egy fiatal francia tehetség helyettesítheti az utóbbi időben többször bénázó Didát.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu

Didát szívesen lecserélné az AC Milan, miután a 34 esztendős brazil kapus az utóbbi időben több döbbenetes hibát is elkövetett.

A milánói derbin a második Inter-gól előtti „árnyékra vetődése” aligha alulmúlható, ugyanakkor a Celtic elleni Bajnokok Ligája-meccsen nyújtott színészi alakítása – a berohanó szurkoló „baráti” vállonveregetése utáni összeesés és fetrengés – miatt még saját szurkolói is megorroltak rá. Egyikük – még korábban – egy internetes „bazárban” eladásra is felkínálta a derék kapuvédőt.

A vezetők sokáig kitartottak mellette, ám most már ők is a pótlásán ügyködnek. Elsőként Sebastian Freyt, a Fiorentina játékosát szúrták ki magunknak, ám a toszkán klub nem hajlandó megválni a kapustól.



Az AC Milan megtalálta Dida utódját 1

Hugo Lloris pótolhatja Didát (Eurosport)


Ezt követően került képbe a francia Nice 21 éves kapusa, Hugo Lloris. Persze az ő megszerzése sem lesz egyszerű feladat, a klubja ugyanis korábban a Lens és a Lazio ajánlatát is visszautasította, ugyanakkor Milánóban arra számítanak, hogy hétmillió euró körüli összegért mégis leigazolható lesz, a szerződése ugyanis jövő nyáron lejár. Ebből következően a Nice most még jelentős összeget kaphat érte.

Igaz, nem csak a Milan hajt Llorisra, például a francia bajnok Lyon érdeklődéséről is hallani. Az U21-es francia válogatott portás a Nice saját nevelésű játékosa, és 2005 óta véd a felnőtt csapatban.

Casillas örökké a Realban?

Akár évi 12 millió eurós fizetést is kész adni a Real Madrid Iker Casillasnak, hogy megtartsa kapusát, aki ráadásul maga is maradni akar a királyi klubnál. A Marca azt írta: a válogatott kapus álma, hogy a Real játékosaként vonuljon vissza. Amellett nem is kapzsi, hiszen elégedett jelenlegi, 2011-ig szóló, de a klub által még ebben a szezonban „élethossziglan” meghosszabbítani szánt szerződésével. (MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik