Élet-Stílus

Berbatovért rekordösszeget kérnek

Alighogy Dimitar Berbatov ügynöke bejelentette, hogy védence elhagyná a Tottenham csapatát, a Chelsea és a Manchester United egyből szemet vetett a bolgár csatárra, akinek jelenlegi klubja egyenesen rekordösszegnek megfelelő pénzt kér érte.

Kapcsolódó linkek


angolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Dimitar Berbatov menedzsere az ünnepek alatt közölte: noha a bolgár csatár kiválóan érzi magát a jelenlegi klubjában, egy BL-szereplő csapat kedvéért elhagyná a Tottenhamet.

A Chelsea kapott is az alkalmon, és benyújtotta igényét az utóbbi időben bombaformában futballozó játékosért. A londoni kékek állítólag 26 millió fontot fizetnének Berbatovért, akit a bajnok Manchester United is szívesen leigazolna.


Berbatovért rekordösszeget kérnek 1

Csak rekordösszegért vihetõ (Getty)


Annak a klubnak, amelyik el akarja vinni a bolgár labdarúgót, mélyen a zsebébe kell nyúlnia, a Tottenham ugyanis megkéri az árát. Juande Ramos, a londoniak menedzsere határozottan kijelentette, csak brit rekordnak megfelelő összegért hajlandó lemondani egyik legjobbjáról. A szigetországban az átigazolási csúcs jelenleg 30 millió font, anno a Chelsea fizetett ennyit az AC Milannak Andrij Sevcsenkóért.

Ramos nyilatkozatában, amely leginkább egy piaci kofa retorikájához hasonlított, elmondta: ragaszkodik Berbatovhoz, s nem kívánja eladni legjobbját, persze van az a pénz, amiért mégis hajlandó lemondani róla. „Mindenkinek van egy ára. Annak a klubnak, amelyik le akarja szerződtetni, a brit rekordnak megfelelő pénzt kell leszurkolnia, holott Berbatov jelenlegi értéke még annál is több” – így spanyol edző.

Berbatov – akiért a Tottenham 10,9 millió fontot fizetett a Bayer Leverkusennek 2006-ban – 20 meccsen nyolc gólt szerzett a mostani bajnoki szezonban, míg az UEFA-kupában háromszor talált be.

Beckham az Arsenalnál


Az Arsenal B csapatával edzett David Beckham. Az angol játékos klubja, az amerikai Los Angeles Galaxy számára csak március végén kezdődik a szezon, s a 32 éves középpályás február 6-ig – az angolok Svájc elleni barátságos mérkőzéséig – Londonban készül abban a reményben, hogy az új szövetségi kapitány, Fabio Capello számít a szolgálataira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik