Élet-Stílus

Saviola kitart a Real mellett

Javier Saviola sanyarú helyzete ellenére sem akar távozni a Real Madridtól. A peremember szerepét játszó argentin csatár fejében meg sem fordul, hogy hátat fordítson a királyi klubnak.

Kapcsolódó linkek


spanyolfoci.lap.hu
sport.lap.hu


Az argentin csatár csöbörből vödörbe került a Real Madridnál. A nyáron elsősorban azért intett búcsút a Barcelonának, mert kevés lehetőséget kapott a katalán sztárcsapatnál, ám a spanyol fővárosban sem rá szabták a főszerepet. Jószerivel a kispadon jegelik.

Ebben a szezonban két BL-meccsen játszott – mindkétszer csereként –, a bajnokságban pedig hat meccsen kapott lehetőséget, de csak háromszor volt a kezdőcsapat tagja.


Saviola kitart a Real mellett 1

Játszani szeretne, nem átigazolni (sobrefutbol.com)


Saviola ennél lényegesen többre vágyik, ugyanakkor – bár szóba került – esze ágában sincs távozni a királyi egylettől. „Meg sem fordult a fejemben, hogy elhagyjam a klubot. Ne adom fel, küzdök a helyemért. Ha minden erőfeszítésem ellenére sem javul a helyzet, ha azt látom, hogy nincs esélyem a csapatba kerülni, akkor lehet, hogy eszembe jut a váltás gondolata” – magyarázta a 26 éves, 40-szeres válogatott támadó, aki a River Plate-ben, illetve a Barcelona kölcsönjátékosaként a Sevillában és az AS Monacóban is szerepelt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik