Élet-Stílus

Hatalmas a torlódás Budán


Folyamatosan frissülő útinformációk az FN-en>>>

Lezárták a József körutat a Petőfi híd felé vezető oldalon mindkét sávban a Bérkocsis utca és a Baross utca között a helyreállítási munkálatok idejére. A helyszínt a rendőrség biztosítja, az autósokat a Rákóczi térnél terelik a mellékutcákba.


A Nagykörúton dugó alakult ki és a környező utcák is telítettek. Időközben egy villamos meghibásodott Budán, a Mechwart ligetnél, így jelenleg a 4-6-os villamos vonalán pótlóbuszok járnak a Moszkva tér és az Oktogon között.



Hatalmas a torlódás Budán 1

Képgaléria: Eltörött egy vízcsõ a Nagykörúton (fotó: MTI)


A József körút és a Baross utca közelében feltehetőleg egy 800 milliméteres cső egyik műszaki berendezése, egy úgynevezett légszelep hibásodott meg. Várhatóan délre egy forgalmi sávot meg tudnak nyitni, a környéket azonban ezután is érdemes lesz elkerülni – közölte Sándor Zsolt, a fővárosi Vízművek kommunikációs osztályvezető-helyettese. Csak az esti órákig, vagy éjfélre tudják befejezni a teljes helyreállítást, és a megbontott útszakasz aszfaltozását – tette hozzá.


Szemtanúja volt a torlódásnak, a csőtörésnek? Van egy híre, fotója róla? Töltse fel az FN Tudósítóra!


Az Inforádió úgy értesült, egy 800 milliméteres vízvezeték légszelepe hibásodott meg, amely a vízszolgáltatásban nem okoz fennakadást. Várhatóan csütörtök délelőtt felbontják az egyik forgalmi sávon az aszfaltot, ekkor tudják megállapítani, milyen további munkálatokra van szükség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik