Élet-Stílus

Beckhamet hiába csábítják Európába

A tengerentúlra szerződött angol középpályás nem térhet vissza télen az öreg kontinensre. A Los Angeles Galaxy vezetői egyértelműen kijelentették, hogy az elkövetkező öt évben csak náluk játszik David Beckham.

Idén nyáron szerződött a Real Madridtól Amerikába az angol futballista, aki azonban idáig különböző sérülések miatt mindössze öt mérkőzésen lépett pályára. Az amerikai bajnokság (MLS) november 18-án befejeződik, és sokan szívesen látták volna Európában a Beckhamet, ahol az angol szövetségi kapitány is közelről figyelhette volna hétről-hétre a játékát a jövő évi kontinenstorna előtt.

A Los Angeles-i klub szóvivője azonban kategorikusan leszögezte, hogy a 128 millióért, öt évre leszerződött sztár kizárólag a Galaxy mezében lép pályára ebben az időszakban: „Szó nincsen kölcsönadásról, vagy pár hónapra való elszerződésről. Beckhamnek a LA-vel van érvényes kontraktusa.”

A 32 éves játékost egykori manchesteri csapattársa, a jelenleg a Sunderland kispadján ülő Roy Keane csábította Angliába lapjelentések szerint. A Premier League-ben ebben a szezonban csak bukdácsoló kiscsapatra rá is férne az erősítés, hiszen jelenleg csak két pont az előnye a kieső helyen álló riválisokkal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik