Élet-Stílus

Magához tért a balesetet szenvedett brazil klasszis

Stabilizálódott az állapota az egykori brazil válogatott Walter Casagrandének, aki a hétvégén közúti balesetet szenvedett, melynek következtében fejsérülésekkel és kómás állapotban került kórházba.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
spot.lap.hu


Az egykori kiválóság hétfőn kikerült a Sao Pauló-i Albert Einstein Kórház intenzív osztályáról, miután magához tért, és immár képes önállóan lélegezni.

Az orvosa elmondta, a kiváló csatárnak bő egy nap alatt stabilizálódott az állapota, s ez figyelemre méltó, hiszen balesetét követően súlyos fejsérülésekkel, illetve kómás állapotban szállították a kórházba.

A 44 éves volt labdarúgó, népszerű televíziós kommentátor szombat éjszaka szenvedett közúti balesetet: gépkocsijával parkoló autókba hajtott. A vele együtt utazó barátnője szintén megsérült, ám ő komolyabb baj nélkül megúszta az ütközést.

Casagrande a Corinthiansban kezdte a pályafutását, később többek között az FC Porto, Flamengo, Ascoli, valamint a Torino csapataiban is megfordult.

A brazil válogatottban 19 mérkőzésen kilencszer volt eredményes, és szerepelt az 1986-os labdarúgó-világbajnokságon is, melyen Brazíliának a franciák elleni negyeddöntő jelentette a végállomást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik