Élet-Stílus

Premier League: először nyert a bajnok

Kapcsolódó linkek

manchester-united.lap.hu
sport.lap.hu

Tabella

Sir Alex Ferguson csapata az eddigi három fordulóban mindössze két pontot gyűjtött, és ezzel a tabella utolsó előtti helyén állt egészen vasárnapig. Ennél is jobban elszomoríthatta az angol bajnok drukkereit, hogy a három meccsen mindössze egyszer volt eredményes a sztárcsapat.

Wayne Rooney és Ole Gunnar Solksjaer sérülése ellenére a skót mester már jelezte, hogy a nyári átigazolási időszakban már nem költenek több pénzt új csatárra. Tehát a meglévő játékosoknak kellett megoldaniuk a feladatot a Tottenham ellen hazai pályán. A Vörösök szinte végig fölényben játszottak, de könnyedén másképp alakulhatott volna a találkozó, ha Robbie Keane a középkezdés után szinte azonnal nem a keresztlécet trafálja telibe. Az első negyedórában végig a Tottenham rohamozott, de Berbatovék minden próbálkozását fogta Edwin van der Sar.


Premier League: először nyert a bajnok 1

A magyar-olasz válogatott meccsrõl ismerõs jelenet (AP)


Ezután kezdett magára találni a Manchester, és mind két csapatnak akadtak bővel lehetőségei a gólszerzésre. Az első találatig mégis a 68. percig kellett várni, amikor a nyáron érkezett Nani 25 méterről irgalmatlan nagy gólt a Tottenhamnek. A lövés súrolta Carlos Tevezt, így szemérnyi esélye nem volt a hárításra Robinson kapusnak. A folytatásban már nem változott az eredmény, és a bajnok az utolsó előtti helyről feljött a 10. pozicióba.

A másik vasárnapi találkozón az Middlesbrough és a Newcastle United megosztozott a pontokon. A vezetést az idegenben szereplő Szarkák kétszer is megszerezték, de N’Zogbia majd Viduka találataira a másik oldalon Mido és Arca perceken belül válaszolt.

Premier League, 4. forduló:
Middlesbrough-Newcastle United 2-2
Gól:
Mido (28.), Arca (80.), illetve N,Zogbia (22.), Viduka (77.)

Manchester United-Tottenham Hotspur 1-0
Gól:
Nani (68.)

Szombati meccsek:
Everton-Blackburn Rovers 1-1
Arsenal-Manchester City 1-0
Aston Villa-Fulham 2-1
Bolton Wanderers-Reading 3-0
Chelsea-Portsmouth 1-0
Derby County-Birmingham City 1-2
West Ham United-Wigan Athletic 1-1
Sunderland-Liverpool 0-2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik