Élet-Stílus

Materazzi végre vallott

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


A tavalyi világbajnoki döntő óta számos találgatás látott napvilágot, vajon az olasz védő mivel dühítette fel annyira a francia klasszist, amiért ő durva szabálytalansággal válaszolt? A titkot az egyik főszereplő, Materazzi fedte fel, egy olasz televíziós csatornának vallott az esetről. Noha a műsort csak hétfőn vetítik le, szavai már bejárták a világsajtót.

A történet addig ismert volt eddig is, hogy a vb-döntő hosszabbításában Materazzi mezrángatására Zidane úgy reagált: „Ha kell a mezem, a mérkőzés után odaadom.” Nos, erre az olasz – mint ahogy most bevallotta – azt válaszolta: „Inkább a ku… nővéred kellene!” Ezt követte a mellbefejelés (nézze meg újra videón!), amiért a 2006-os vb után visszavonult francia középpályás egyből piros lapot kapott, ezzel méltatlanul zárta le a kivételes pályafutását, ráadásul a franciák a büntetőpárbajban is alulmaradtak.

A kemény stílusáról ismert olasz válogatott védő később többször is megpróbált kibékülni Zidane-nal, ő azonban ezt valamennyiszer visszautasította.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik