Élet-Stílus

Lyon: újabb súlyos sérülés

A zsinórban hat francia bajnoki címet szerző Lyonban a kapus Gregory Coupet után egy másik alapember, a védő Cris is súlyos sérülést szenvedett. A csapatkapitány hat hónapig nem léphet pályára.

Kapcsolódó linkek

foci.lap.hu
sport.lap.hu


A brazil hátvéd a Toulouse elleni bajnoki találkozón sérült meg, miután összeütközött egyik ellenfelével, Johan Elmanderrel. A lyoni csapatkapitány hétfőn átesett az MRI-vizsgálaton, amely megállapította, hogy a jobb térdében elszakadt a keresztszalag, és emiatt műtéti beavatkozásra, valamint hosszú, legalább hathónapos kihagyásra kényszerül.

„Borzalmas hír ez a számunkra. Át kell gondolnunk a kialakult helyzetet, és ha szükséges, igazolnunk kell valakit a pótlására” – nyilatkozta Jacques Amprino sportigazgató. Cris a második alapember, akit a Lyon hosszú időre elveszített. Korábban Gregory Coupet dőlt ki a sorból négy hónapra térdsérülése miatt, a válogatott kapust a múlt héten meg is műtötték.

És ha ez nem lenne elég: az utóbbi hat bajnokságot megnyerő csapat már a második meccsén elveszítette a veretlenségét: 1-0-ra kapott ki a Toulouse-tól.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik