Élet-Stílus

Alonso és Hamilton béketárgyalást tervez

Még az augusztus 26-i Forma-1-es Török Nagydíj előtt sor kerül egy megbeszélésre a McLaren-Mercedes pilótái, Fernando Alonso és Lewis Hamilton között, melyen a szembenálló felek rendezni szeretnék az utóbbi időben elmérgesedett viszonyukat.

Kapcsolódó linkek

fernandoalonso.lap.hu
sport.lap.hu

A wokingi istálló a Kicker című lap internetes kiadása szerint hivatalos közleményt adott ki, melyben arról tájékoztat, hogy a versenyzők menedzsereik társaságában találkoznának egymással. A csapat egy-egy mondatot idéz a jelenleg szabadságon lévő versenyzőktől.

A címvédő Alonso szerint sok apró félreértés vezetett a viszony elmérgesedéséhez, míg a pontversenyben vezető Hamilton úgy vélekedett, hogy mindenki szeretné, ha a csapat eredményes lenne, ez pedig csak akkor lehetséges, ha valamennyi érintett profihoz méltóan viselkedik.


Alonso és Hamilton béketárgyalást tervez 1

Kibékülnek? (vezess.hu)


“Nincsenek komoly ellentétek, a fiúk öt perc alatt mindent tisztázhatnak egymással és egy kézfogás után ismét együtt, egymást segítve küzdenek majd a McLaren-Mercedes sikeréért” – jelentette ki Norbert Haug, sportigazgató.

A pilóták viszonya a Magyar Nagydíjon mérgesedett el, amikor a hivatalos időmérő edzés hajrájában Alonso a boxutcában másodpercekig feltartotta csapattársát és csak akkor indult el, amikor Hamiltonnak már nem volt lehetősége az edzésidő lejárta miatt újabb gyors kört megtenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik