Élet-Stílus

Havi 100 millióért bérli új irodáját a Posta

Az Ablon csoporthoz tartozó Globál Immo Kft. nyerte el a Magyar Posta irodaház-bérleti tenderét, így a posta különböző helyen található központi irodái egy helyre, a XIII. kerület Népfürdő utca 27-es szám alatti Gateway Business Centerbe költözhetnek.

Az épület három tornyából kettőt teljesen, míg egyet részben kibérel a társaság, összesen tehát 23 ezer négyzetméteres területet. Tomecskó Tamás, a Magyar Posta Zrt. szóvivője elmondta: a nyertes havi 400 ezer eurós bérleti díj ajánlatával nyerte meg a pályázatot (1 euró jelen árfolyamon 250 forint).

A szóvivő kiemelte, hogy a társaság vezetése már évek óta foglalkozott azzal, hogy a főváros több pontján szétszórtan működő szervezeteinek egy korszerű irodaépületben biztosítson elhelyezést.

A szóvivő emlékeztetett arra, hogy a cég először tavaly télen kért ajánlatot az irodaházbérlésre. A tenderkiírás szerint egy 1560 fő elhelyezésére alkalmas “A” kategóriás bútorozatlan új irodaházat keresett a posta, ahol helyet kell biztosítani egy 300 négyzetméteres központi irattárnak, összesen 1130 négyzetméteres több kisebb raktárnak, és egy 300 négyzetméteres informatikai helyiségnek is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik