Élet-Stílus

A Barcelonából igazol a Manchester United?

Megeshet, hogy az angol bajnok Manchester United csapatában köt ki Eidur Gudjohnsen, a Barcelona izlandi válogatott csatára.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


Bár a játékos ügynöke és édesapja cáfolja a Manchester United érdeklődését, Eidur Gudjohnsen a BBC internetes kiadásának elismerte, érdekelné a lehetőség, adott esetben szívesen csatlakozna a „vörös ördögökhöz”. Az izlandi labdarúgó azt is elmondta, tavaly nyáron – nyolcmillió fontért – azért igazolt a Chelsea-től Barcelonába, hogy trófeákat nyerjen, és nem azért, hogy a kispadon ücsörögjön.

„Remek csatárok vannak a Barcelonában, nehéz a csapatba kerülni. Nem állítom, hogy megbuktam Spanyolországban, ám tény, nem nyertem el teljesen az edzőm bizalmát” – mondta az izlandi, és szavaiból kisejlik, távozna a Camp Nou-ból. „Ha elmegyek innen, az angol futballban képzelem el a jövőmet” – állítja, majd hozzátette, csak is olyan csapat jöhet szóba, amelyik erős játékerőt képvisel, illetve a Bajnokok Ligájában is rajthoz áll. „A Manchester United ebbe a kategóriába tartozik” – ismerte el.

Gudjohnsennek amúgy élő szerződése van a Barcelonával, így annak a klubnak, amelyik leakarja igazolni, nyolcmillió font körüli összeget kellene fizetnie. A Manchester Unitedet az utóbbi napokban Gudjohnsen mellett a Sampdoria olasz csatárával, Fabio Quagliarellával és az Atletico Madrid spanyol támadójával, Fernando Torresszel is hírbe hozták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik