Élet-Stílus

Bakikapust venne a Real Madrid

A spanyol sztárcsapat a hírek szerint leszerződtetné a Liverpoollal két éve Bajnokok Ligáját nyerő Jerzy Dudeket, akinek az elmúlt két évben nem sok lehetősége volt a játékra Angliában.

Kapcsolódó linkek

liverpoolfc.lap.hu
sport.lap.hu

A 34 éves lengyel hálóőrt a legendás liverpooli szurkolók feltehetően örökre a szívükbe zárták a 2005-ös BL-döntő után, ahol Andrea Pirlo és Andrij Sevcsenko tizenegyesét is hárította a 3-3-as rendes játékidő, illetve hosszabbítás után. A Liverpool trénere azonban a finálé óta gyakorlatilag csak második számú kapusként számít Jerzy Dudekre, akiért saját bevallása szerint a napokban bejelentkezett a királyi gárda.

„A világ egyik, ha nem a legnagyobb klubja ajánlattal keresett meg. Már lassan két hete kapcsolatba lépett velem a Real. Óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy rám gondoltak, és alaposan meg fogom gondolni, hogy elfogadjam e az ajánlatot.” – olvasható a portás hivatalos honlapján. Dudek szerződése nyáron lejár a liverpooliaknál, de egyelőre még nem döntötte el, hogy hol folytatja.

Ha sikerül megegyezniük a feleknek, akkor Dudekre a bebetonozott elsőszámú kapus, Iker Casillas mellett Madridban is a másodhegedűs szerepe várna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik