Élet-Stílus

Szombaton bajnok lehet a Real

Kapcsolódó linkek

realmadrid.lap.hu
sport.lap.hu

A királyi gárda háza táján egyfelől abban reménykednek, hogy a két fordulóval a zárás előtt szintén 72 pontos Barcelona hazai pályán kikap városi riválisától, az Espanyoltól, ők pedig győznek Zaragozában, s akkor a befejező fordulótól függetlenül övék az első hely, mivel az egymás elleni mérleg nekik kedvez.

Derűlátásukat erősítheti, hogy a címvédő katalánok szuperjátékosa, a brazil Ronaldinho kiállítása miatt nem léphet pályára szombaton, igaz, a Realnál meg a jó ideje bombaformában játszó David Beckham sérülése okoz fejtörést. Az angol középpályás hiánya pedig akár döntő momentum is lehet a vendégszereplés végkimenetele szempontjából.


Szombaton bajnok lehet a Real 1

Tavasszal parádéztak Raúlék (AS.com)


A tabella élcsoportja

1. Real Madrid 72 pont/36 meccs (61-37)
2. FC Barcelona 72/36 (71-30)
3. Sevilla 70/36 (64-34)
4. FC Valencia 65/36 (52-35)

A teljes tabella

A bajnoki elsőségre még szintén eséllyel pályázó, jelenleg 70 pontos Sevilla a Real Mallorca otthonában igyekszik begyűjteni a három pontot, s akkor nemcsak a „nagyok” nyakán marad a friss UEFA Kupa-győztes, hanem bajnoki reményei az utolsó fordulóra is megmaradnak. Ám ha netán kikap – ami szintén szükségeltetik a madridi elitalakulat bajnokká koronázásához –, alighanem be kell érnie a dobogó harmadik fokával.

A Real csapatkapitánya, Raúl mindenesetre türelemre intette a drukkereket: „Kétségtelenül igen kedvező helyzetben vagyunk, ami pár hónapja még elképzelhetetlennek tűnt, mégis úgy gondolom, hogy a bajnoki cím csak az utolsó fordulóban fog eldőlni, mert mindhárom éllovas nyer most szombaton.”

Primera Divisón, 37. forduló programja
Szombat:
Atletico Madrid-Celta Vigo 21 ó
FC Barcelona-Espanyol 21
Levante-Valencia 21
Real Mallorca-Sevilla 21
Real Betis-Osasuna 21
Real Sociedad-Racing Santander 21
Real Zaragoza-Real Madrid 21
Villarreal-Athletic Bilbao 21

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik