Élet-Stílus

Könnyedén nyert az MTK

Az MTK hazai pályán magabiztosan nyert a sereghajtó Vác ellen a labdarúgó Borsodi Liga 23. fordulójában.

Álomszerűen kezdődött a Hidegkuti Stadionban az MTK-szurkolói számára a mérkőzés, hiszen már az első percben vezetést szereztek a kedvenceik. A középkezdés után Pál kezdett egyéni akcióba a vendégek térfelének közepén, két szép csellel becsapta a védőket, majd higgadtan tíz méterről a kapu bal oldalába helyezett (1-0).

Az első félidőben végig a hazaiak MTK akarata érvényesült, de a villámgyors gól után ebben a játékrészben nem sikerült növelni az előnyt. Félóra elteltével a Vác is adott némi életjelt magáról, de Prado helyzeténél Végh lábbal hárított.

A fordulás követően a hazai csapat két gyors Kanta-góllal eldöntötte a találkozó sorsát, és teljesen megérdemelten gyűjtötte be a három pontot. A középpályás az 50. percben Pál passzával két védőt elfektetett, majd spiccel a bal sarokba lőtt (2-0). A végeredményt percekkel később a Hrepka lerántásáért megítélt büntetőből állította be Kanta József (3-0).

Borsodi Liga, 23. forduló:
MTK Budapest – Dunakanyar-Vác 3-0
Gól:
Pál (1.), Kanta J. (50., 56. a másodikat 11-esből)
Piros lap: Balogh R. (56.)



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik