Élet-Stílus

Maradona nem akar öngyilkos lenni

A Diego Maradonát kezelő orvos szerint nem igaz, hogy az egykori argentin sztár az öngyilkosság gondolatával foglalkozna.

A 46 éves, világbajnok sportembert hirtelen fellépett gyengeség miatt a múlt hét óta ápolják egy Buenos Aires-i klinikán. „Egy kényszeres vagy narkomániás személyiségnél előfordul, hogy egyáltalán nem is szeretne meggyógyulni, de ez még nem jelenti azt, hogy el akarná dobni magától az életét” – mondta Hector Pezzella, a sztárt kezelő kórház vezetője.


Helyi hírek szerint a nyugtatók hatása alatt álló Maradona egyszer már megpróbált kiugrani az intézmény ablakán, és félő, újra kísérletet tesz arra, hogy megölje magát. Az egykori argentin klasszis a róla készült fényképek alapján újra súlyfelesleggel küszködik, szívproblémái ellenére túl sok kubai szivart szív, és sok alkoholt fogyaszt. Az argentinok korábbi világsztárja 1997-ben vonult vissza, és azóta jobbára csak kábítószergondjai, balhéi, valamint egy időben életveszélyes túlsúlya okán hallatott magáról.

Maradona két éve Kolumbiában gyomorszűkítő műtéten esett át, s a beavatkozás után két hónap alatt több mint 30 kilót sikerült leadnia. Később egy tévéshow házigazdájaként tűnt fel, e minőségében pedig többek között Fidel Castro kubai vezetőt és Mike

Tyson amerikai öklözőt is meginterjúvolta.





Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik