Élet-Stílus

Majdnem csodát tett a Ferencváros

A DVSC után a Vasas is bejutott a négy közé a Magyar Kupában, miután összesítésben egy góllal jobbnak bizonyult a Ferencvárosnál, amely kiesése miatt lemondhat a T-Mobile ötvenmilliós támogatásáról.

Ahogy az várható volt, nagy elánnal kezdett a hazai pályán kétgólos hátrányt összeszedő Ferencváros szerda este Illovszky-stadionban, ám a zöld-fehérek a legnagyobb helyzeteiket sem tudták gólra váltani, három-négy ziccer is kimaradt. A Vasas viszont jól sáfárkodott a lehetőségeivel, Kenesei Krisztián előbb fejjel, majd lábbal talált Szabó Kálmán kapujába. A Fradiban most debütáló portás nem tehetett a gólokról, nem úgy a gyengécske védelem…

A második félidő elején tizenegyesből szépített a vendégcsapat. A folytatásban lüktetett a játék, ám a kapuk nem igazán kerültek veszélybe, aztán a hajrában egy percen belül két gólt szerzett a Fradi. Később Tököli Attila tovább is juthatta volna a zöld-fehéreket, de kihagyta a helyzetét, így 4-3-mal a Vasas került az elődöntőbe. Kiesésésével az FTC a T-Mobile ötvenmillió forintos támogatását is elbukta. A telefonos cég ugyanis a bajnoki címhez, valamint a kupagyőzelemhez kötötte a fenti összeg kifizetését.

Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó:
Vasas-Ferencváros 2-3 (2-0)
Gól:
Kenesei K. (16., 39.) ill. Lazics (55., 11-esből), Dragóner (78.), Tököli (79.)

Továbbjutott: a Vasas, 4-3-as összesítéssel.

Korábban játszották:
Debrecen-Újpest FC 3-1
Továbbjutott: a DVSC, 3-1-gyel.

A ZTE-Diósgyőr, és a Honvéd-MTK találkozókat jövő héten rendezik.




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik