Élet-Stílus

Rooney egészséges és játszhat

A Manchester United angol támadója a hétvégi Liverpool elleni Premier League rangadóün sérült le, de Sir Alex Ferguson a hírek szerint számíthat rá a Lille elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján.

A 21 éves csatár térdén sérült meg a 2-1-re megnyert bajnokin, miután ütközött Jamie Carragherrel. Az angol listavezető szurkolóinak nem kell aggódniuk, Wayne Rooney játszani fog a Lille ellen szerdán az Old Traffordon.

„Wayne-nek már nincsen baja, a keződben kaphat helyet. Másoknál azonban egyelőre nem ilyen egyértelmű a helyzet.” – nyilatkozta Ferguson. A skót szakember Rooney csatártársára, Ole Gunnar Solksjaerre biztosan nem számíthat, a norvég támadó várhatóan három hetet lesz kénytelen kihagyni térdműtétje miatt.

Rooney mellett Louis Saha és Henrik Larsson is bevethető ezen a poszton, úgyhogy komoly gondjai nincsenek Fergusonnak, már csak azért sem, mert az első meccsen idegenben szerzett a ManU egygólos előnyt.

A fiatal angol csatárra ráférne egy sikerélmény a Bajnokok Ligájában, ahol már több mint két éve nem volt eredményes. Rooney a BL-debütálása során hármat lőtt a Fenerbahcénak 2004 szeptemberében, de azóta nem sült el a lába.




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik