Élet-Stílus

Argentin játékost igazolt a Bayern

Argentin középpályással erősíti meg a sorait a német Bayern München: Jose Ernesto Sosa a nyártól négy éven át lesz a bajor klub alkalmazottja, és szolgálataiért 4,5 millió eurót vehet majd fel.

Az átigazolásról a német együttes hivatalos honlapja számol be, jelezve, hogy transzfer hivatalossá vált, miután a játékos átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton. A 21 éves Jose Ernesto Sosa ugyanakkor csak a nyáron áll munkába a Bayern Münchennél, addig az argentin klubcsapatában, az ottani élvonalban szereplő Estudiantesben futballozik.


Arról nincsenek pontos információk, hogy Bayern mennyit fizet Sosáért, a klub ugyanis ezt nem hozta nyilvánosságra. Egyes hírek szerint a németek hatmillió euró körüli összeget, plusz a továbbadása esetén az átigazolási díj tíz százalékát utalják majd át az Estudiantes számlájára, míg Sosa szerződése lejártáig, 2011-ig 4,5 millió eurót tehet majd zsebre. Nem csoda, hogy a játékos roppant elégedetten nyilatkozott a most megkötött szerződése kapcsán.

„A Bayern München az egyik legjobb klub a világon, örülök, hogy ennél a csapatnál folytathatom a pályafutásomat, sok labdarúgó álmodik egy ilyen lehetőségről” – mondta Sosa, aki 125 mérkőzésen tíszer volt eredményes az Estudiantesben.

Szépen formálódik a Bayern jövő évi csapata, az argentin játékmester szerződtetése előtt a bajorok Jan Schlaudraffot, valamint Hamit Altintopot

is megszerezték – előbbi az Aachenben, utóbbi pedig a bajnokesélyes Schalkében szerepel nyárig.



Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik