Élet-Stílus

Egy góllal nyert a címvédő Debrecen

A címvédő Debrecen egy góllal nyert a kiesés ellen küzdő Kaposvár ellen Borsodi Liga 19. fordulójának hétfő esti mérkőzésén.

Az első félidőben a hazaiak játszottak fölényben, ezzel együtt a teljesítményüket 45 perc után a szurkolók füttykoncerttel honorálták. A második játékrészben sem alakult ki szép futball, Ibrahim Sidibe egyszer kihasználta a vendégek hibáját, ezzel nyert a címvédő. A szezonban tizedik alkalommal eredményes szenegáli csatár a 72. percben szerezte a győztes gólt: öt méterről helyezett a hálóba.


“Elégedett vagyok a három ponttal. Kicsit idegesek voltunk, sok helyzetet kihagytunk. Reméljük, máskor több gólt rúgunk majd. A Kaposvár nagyon motiváltan futballozott” – értékelt Miroslav Beránek, a hazaiak vezetőedzője. Győzelmének köszönhetően a második helyen álló Debrecen három pontra megközelítette a listavezető MTK együttesét, a Kaposvár viszont továbbra is kieső helyen áll, jelenleg a 15.

Borsodi Liga, 19. forduló:
DVSC-TEVA – Kaposvári Rákóczi 1-0 (0-0)
Gól:
Sidibe (72.)

Korábbi eredmények:
FC Tatabánya-Vasas 1-3
Győr-Zalaegerszeg 2-1


Budapest Honvéd-Vác 6-0
FC Fehérvár-Paks 1-1
Diósgyőr-Sopron 0-2
Újpest FC-REAC 0-0




Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl, most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhet és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik