Élet-Stílus

Borsodi Liga: döntetlent játszott az éllovas

A listavezető MTK hazai pályán gólnélküli döntetlent ért el a Pécs ellen a labdarúgó Borsodi Liga 19. fordulójának nyitómérkőzésén. A fővárosi csapat jelenleg hat ponttal vezet a Debrecen előtt.

A Pécs az első pillanattól kontrajátékra rendezkedett be, ennek ellenszerét pedig nem igazán találta a hazai csapata. A vendégek néhány szép ellentámadással veszélyes helyzeteket alakítottak ki, míg a kék-fehérek csak szenvedtek a kapu előtt. A legígéretesebb helyzetet Kanta puskázta el az első félidőben: Bori 25 méteres lövése kijött Herbertről, de a támadó 3 méterről a kivetődő kapusba bombázott.

A félidőben Garami József csatába küldte az Európa-válogatottban a hét közben eredményes Németh Krisztiánt, ám így is csak helyzetekig, valamint egy meg nem adott gólig jutott el a listavezető. Czvitkovics lövése után a labda az ötösön álló fiatal tehetséghez került, aki a bal alsó sarokba passzolt, de a játékvezető les miatt nem adta meg a találatot.

Borsodi Liga, 19. forduló:
MTK Budapest – PMFC-Pécs Plaza 0-0

Szombati meccsek:
FC Tatabánya – Vasas
Győri ETO FC – Zalaegerszegi TE
Budapest Honvéd – Dunakanyar-Vác
FC Fehérvár – Paks
Diósgyőri VTK – FC Sopron
Újpest FC – REAC 16 ó

Hétfői meccs:
DVSC-TEVA – Kaposvári Rákóczi


Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik