Élet-Stílus

Totti az AS Romából megy nyugdíjba

Francesco Totti, az olaszok világbajnok középpályása az AS Roma csapatában óhajtja befejezni a pályafutását, ezért kész meghosszabbítani a szerződését a fővárosi klubbal.


Totti profi pályafutása során csak az AS Romában futballozott: 1989-ben lett a klub igazolt játékosa, a felnőttek között 1993-ban mutatkozott be, azóta 335 mérkőzésen 133 gólt szerzett a fővárosi együttesben. A jelenlegi szerződése 2011-ig szól, de már most azon gondolkodik, hogy hosszabbít, hiszen – mint azt az egyik olasz magazinnak a minap elmondta – a “farkasoknál” szeretné befejezni a karrierjét.


“Nem vágyom más csapatba, hamarosan két vagy három évvel meghosszabbítom a szerződésem a Romával” – jelentette ki Totti, aki későbbi terveiről is ejtett néhány szót: – Játszom, amíg tudok, aztán meglátjuk, mit hoz az élet. A futballban képzelem el a jövőmet, szívesen dolgoznék klubigazgatóként, de edző sohasem leszek, ez egészen biztos.”

A 30 éves klasszis az olasz bajnokság egyik legjobban kereső játékosa, a hírek szerint hozzávetőleg évi ötmillió eurót tehet zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik