Élet-Stílus

Beckham válaszára vár a Real

Spanyol lapjelentések szerint a madridi egyesület még január elsejéig tisztázni szeretné az angol középpályás sorsát.

Az angol válogatott egykori kapitányának a szerződése az idei szezon végeztével lejár, és David Beckham már számos alkalommal jelezte, hogy ha nem lesz állandó helye a kezdőben akkor váltani szeretne.

A királyi gárda 2009-ig szóló szerződéshosszabbítást ajánlott fel a 31 éves futballistának a jelenlegi fizetési feltételek mellett. Beckham hivatalosan még nem döntött a jövőjéről, de az tény, hogy Fabio Capello csapatának a kezdőjében csak ritka esetben kap szerepet. Az olasz tréner ennek ellenére tartani akarja az angol klasszist, akit az együttes kulcsjátékosának tart.

A spanyol lapok információi szerint a Real még az idei évben szeretne pontot tenni a kérdésre. Ha addig Beckham nem dönt, akkor januárban ismét áttekintik a helyzetet.

Jövőre már az átigazolási szabályok értelmében bármelyik érdeklődő klub képviselőivel leülhet tárgyalni az angol játékos. Kérőkben nincs is hiány, hiszen a Manchester United egykori középpályását több csapat is visszacsábítaná a Premier League-be, de más egyesületek is jelezték érdeklődésüket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik