Élet-Stílus

Lehmann maradna az Arsenalban

Legszívesebben maradna jelenlegi csapatában Jens Lehmann, az Arsenal labdarúgócsapatának német kapusa.

A Times című magazin bő egy hete arról számolt be, hogy a válogatott hálóőr nyártól az FC Sevilla játékosa lehet. A 37 éves futballista ugyanakkor utóbb a Bild am Sonntagnak úgy fogalmazott, leginkább londoni klubjában folytatná, és még az sem zavarja, hogy harmincon felüli játékosoknak rendszeresen egyéves hosszabbításokat ajánlanak. “Nem is olyan rossz egy ilyen szerződés. Csak hát fel kell készülni arra, hogy esetleg nem kapok ajánlatot. Nyitottnak kell tehát lenni másra is” – közölte.

A Times korábban azt is írta, hogy Lehmann a jövő év elején előszerződést köt a Sevillával, az Arsenal pedig elkezdi keresni az utódját. Jelöltet is megnevezett Roman Weidenfellernek, a Borussia Dortmund 26 éves kapusának személyében. Ezzel szemben maga a játékos utóbb úgy nyilatkozott, hogy májusig nem dönt. Az Arsenal melletti lehetőségekről szólva mindazonáltal spanyolországi, illetve németországi szereplés lehetőségét hozta fel.

Lehmann 2003-ban érkezett a londoni alakulathoz, amellyel idén Bajnokok Ligája-döntőt játszott. A német válogatottban sokáig második számú hálóőr volt Oliver Kahn mögött, az idei németországi világbajnokságon azonban ő védett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik