Élet-Stílus

Saha: 2010-ig Manchesterben

Louis Saha szerződést hosszabbított az angol Manchester Uniteddel. A francia válogatott labdarúgó 2010-ig lesz a klub alkalmazottja.

“Igazán élvezem itt a játékot, és azon vagyok, hogy megháláljam a felém áradó bizalmat. Remélem, hozzájárulhatok ahhoz, hogy a szezon végén újabb trófeákkal gazdagodjon a klub ” – magyarázta a francia csatár a szerdai megállapodást követően.

Sir Alex Ferguson, a klub menedzsere az elégettség hangján kommentálta a szerződés hosszabbítás tényét, kiemelte, nagyon boldog, hogy Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney után egy újabb meghatározó játékost sikerült hosszabb ideig a Unitedhez láncolnia. “Természetesen nagyon örülök, hogy Louis 2010-ig a csapatunkat erősíti. Remek formában játszik, amióta visszatért a sérüléséből, az azóta szerzett 26 gólja önmagért beszél” – nyilatkozta a listavezető manchesteriek skót szakvezetője.

A 28 éves támadó 2004 januárjában, 12.8 millió font fejében a Fulhamtől igazolt az Old Traffordra, és mára az együttes egyik legfontosabb láncszemévé vált. Ebben a szezonban egy tucat gól fűződik a nevéhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik