Élet-Stílus

Egyelőre elmarad a jótékonysági rangadó

A közeljövőben nem várható, hogy jótékonysági mérkőzésen lépjen pályára a Ferencváros és Újpest labdarúgócsapata az Olaszliszkán brutálisan meggyilkolt tanár családjának megsegítésére.

Habi Újpesten

Amennyiben a szerdai orvosi vizsgálat a várt eredménnyel zárul, az Újpestben folytatja pályafutását Habi Ronald. A horvát származású fedezet négy év után int búcsút a DVSC együttesének.

“Idén biztos nem kerül sor erre a mérkőzésre, de ez még nem került le a napirendről” – mondta az MTI-nek Tepszics Ignác, az FTC Zrt. cégvezetője. “Ha a Magyar Kupa későbbi szakaszában összekerülnénk az újpestiekkel, akkor természetesen a meccs bevételéből felajánlanánk az anyagi segítségünket a családnak. Ettől függetlenül is sor kerülhet a találkozóra, de csak későbbi időpontban.” Tepszics hozzátette: a Ferencváros a gyilkosság után már játszott egy találkozót Olaszliszka közelében, melynek bevételével a klub segítette a családot.

Nemes Károly, az Újpest FC sajtófőnöke azt mondta: időpont-egyeztetési nehézségek miatt nem került sor idén a mérkőzésre. “A versenyidőszakban nem sikerült mindkét félnek megfelelő időpontot találni, ugyanakkor a találkozó nem merült feledésbe.”

Október 15-én Olaszliszkán agyonvertek egy tanárt, mert autója visszapillantó tükrével elsodort egy kislányt. A gyilkosság után három nappal a ferencvárosiak és újpestiek közös közleményben ajánlották fel segítségüket: a két ősi rivális azt tervezte, hogy amennyiben a Magyar Kupában nem

kerülnek össze a csapatok, úgy még ebben az évben barátságos mérkőzést vívnak egymással, melynek bevételét az elhunyt családjának ajánlják fel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik