Élet-Stílus

Továbbra is szenved a Middlesbrough

Hétfő este, az angol labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának záró mérkőzésén folytatódott a Middlesbrough vesszőfutása, ezúttal a Fulham otthonában bukott el a tavalyi UEFA Kupa-döntős.

A Middlesbrough november 11-én nyert utóljára a Premier League-ben, azóta hat találkozót vívott meg sikerélmény nélkül. A Fulham sem remekel, Chris Coleman csapata két sima vereséggel a háta mögött fogadta a ‘Borót, ugyanakkor Helguson már a 12. percben megszerezte a vezetést, majd a 35. percben az idén már ötödször eredményes McBride meg is duplázta az előnyt. A vendégek erejéből csak a szépítésre futotta, Niemi kapus bűnrossz kirúgása után Viduka állította be a végeredményt.

“Fölényben játszottunk és több helyzetet is kialakítottunk, talán jogosan gondolom azt, hogy legalább egy pontot megérdemeltünk volna. Egyszerűen nem lehet kétgólos előnyt adni az ellenfélnek” – füstölgött a mérkőzés után Gareth Southgate, a ‘Boro menedzsere. “Nem volt egy szépségdíjas győzelem, de jelen helyzetünkben csak a pontok számítanak, semmi más” – foglalta össze a lényeget a londoniakat gardírozó Chris Coleman.

Premier League, 18. forduló:
Fulham-Middlesbrough 2-1 (2-0)
Gól: Helguson (12., 11-esből), McBride (35.), ill. Viduka (74.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik