Élet-Stílus

Elégedettek a Barcánál a sorsolással

A címvédő Barcelonánál nem aggódnak amiatt, hogy összesorsolták őket 2005 BL-győztesével. A Liverpool vezetőedzője szerint nincsen vesztenivalójuk. A William Hillnél a Chelsea és a Barcelona a legnagyobb favorit.

“A két legutóbbi győztes találkozása mindenképpen rendkívüli izgalmakat ígér. Elégedett vagyok a sorsolással, a Liverpool egyike azon csapatoknak, amelynek a játékára már a csoportkörben felfigyeltem. Erőfocit játszanak, nehéz lesz megverni őket, de szerencsére több játékosukat jól ismerjük.” – nyilatkozta a Joan Laporta, a Barcelona elnöke.

A Liverpool vezetőedzője is jól ismeri a Barcát azokból az időkből, amikor a Valencia kispadján ült: “Tisztában vagyunk azzal, hogy egy remek ellenféllel sorsoltak össze, de nincsen vesztenivalónk. A címvédő az idei kiírás egyik favoritja, de mi azon leszünk, hogy meglepetést okozzunk. Mentálisan nagyon erősnek kell lennünk, ha győzni szeretnénk. A Valenciával jó pár alkalommal szerepeltünk a Nou Campban, és kellemes vannak emlékeim azokról a meccsekről.”

Bizakodó a királyi gárda

A Bayern München rajongói biztosan nem szívesen emlékeznek a Real elleni utolsó két BL-összecsapásra. A királyi gárda két alkalommal is kiejtette az elmúlt években a bajorokat. Érthető, hogy nem volt túl boldog Felix Magath a Bayern trénere. “Az egyik nagyágyúval kerültünk össze, de nincs mit tenni, élnünk kell a lehetőségeinkkel.” Roy Makaay az edzővel ellentétben nem volt annyira elkeseredett: “Saját erőből meg tudjuk verni a Realt. Ráadásul a második meccset hazai pályán játszhatjuk.”

Predrag Mijatovic, a Real Madrid sportigazgatója kifejezetten örült: “Azt hiszem szerencsénk van, elégedett vagyok a sorsolással. Biztos vagyok abban, hogy velünk együtt valamennyi spanyol csapat túljut a következő akadályon. Harcos, kemény csapat a Bayern, de a negyeddöntőbe a Real Madrid jut. Jobban örültem volna, ha idegenben kezdünk, ám nincs mit tenni, így hozta a sors.”

A Lille-el lehet kaszálni

A brit fogadóirodák a címvédő FC Barcelonát, valamint a Chelsea-t tartják a legesélyesebbnek a 2006/07-es labdarúgó Bajnokok Ligája megnyerésére a nyolcaddöntő pénteki sorsolása után.

A világhírű William Hillnél egyformán 10-3-as odds-szal lehet megtenni a spanyol, illetve az angol bajnok sikerét. A Manchester United esetleges sikerének nyereményszorzója 7-1, az Olympique Lyoné 8-1, az Internazionaléé és a Real Madridé pedig 10-1.

A további oddsok: AC Milan 11-1 Arsenal 11-1 Bayern München 20-1 Valencia 20-1 Liverpool 25-1 AS Roma 25-1 Porto 66-1 PSV Eindhoven 66-1 Celtic Glasgow 80-1 Lille 125-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik