Élet-Stílus

Megjelenik a Photoshop legújabb bétája

Az Adobe december 15-én, pénteken mutatja be az Adobe® Photoshop CS3 szoftver béta-verzióját. Az Adobe azért adja ki széles körben hozzáférhető módon a Photoshop CS3 bétát, hogy a vásárlók egyszerűbben térhessenek át a legújabb hardverplatformokra, különösen az Apple új, Intel alapú rendszereire.

A közismert garfikaiprogram bétája Macintosh platformon, illetve Microsoft Windows XP és Windows Vista számítógépeken érhető el. Az Adobe Photoshop CS3 végleges kereskedelmi kiadását 2007. tavaszára tervezi a cég. A szoftvert december 15-én (csendes-óceáni zónaidő) szerint a hajnali óráktól lehet letölteni a http://labs.adobe.com címen.

Az Apple processzorváltása óta dolgoztak az Adobe szakemberei azon a verzión, amely kifejezetten az új processzorokra optimalizálja a kiadányszerkesztők, grafikusok egyik legfontosabb segédeszközét.

Az új programverziót most próbálhatják ki először a kifejezetten kis képernyőkre készített mobil tartalom tervezésénél, megtekintésénél és tesztelésénél hasznos az Adobe Device Central. Ez az integrált eszköz az előnézeti környezettel és a beépített eszközprofilokkal egyszerűsíti és felgyorsítja a mobil tartalom készítését.

Az Adobe Photoshop CS3 béta használatához a vásárlóknak egy Adobe Photoshop CS2, Adobe Creative Suite 2, Adobe Creative Suite Production Studio, Adobe Design Bundle, Adobe Web Bundle vagy Adobe Video Bundle sorozatszámára van szükségük. Az Adobe Photoshop CS3 béta csak angol nyelven hozzáférhető. A felhasználók sorozatszám nélkül is letölthetik a bétát, de a termék ebben az esetben két nap múlva lejár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik