Élet-Stílus

Figyelmeztették Räikkönent a Ferrari vezetői

Michael Schumacher helyére az olasz istálló a finn pilótát szerződtette le, aki nem egy alkalommal szerepelt már a bulvárlapok címlapján. A Ferrari vezetői azt kérték Kimi Räikkönentől, hogy a jövőben diszkrétebben mulatozzon barátaival.

„A finnek szeretnek italozni” – mondta a csapat első embere, Jean Todt, aki szerint a Ferrari pilótájaként sokkal inkább előtérbe kerül majd a finn magánélete. A visszavonult hétszeres világbajnokkal és Ross Brawnnal a száguldó cirkuszban évekig domináló Todtnak ennek ellenére nincsenek kétségei a pilóta képességeivel kapcsolatban.

„Természetesen hall az ember különböző történeteket, de ezen a szinten már nem lehet trükközni. Felkészülten kell odaállni, és úgy gondolom, hogy versenyzőként remek munkát fog végezni a csapattal” – nyilatkozta a Le Figaro című lapnak Todt.

Az idei szezon végeztével visszavonult hétszeres világbajnok nélkül komoly kihívás elé néz a csapat az elkövetkező idényben, már csak azért is, mert nemcsak Schumi, hanem jó néhány mérnők is otthagyta a Ferrarit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik