Élet-Stílus

NHL: hazai győzelmek

Hétfőre virradóra három meccsre került sor tengerentúli profi jégkorongligában (NHL), valamennyin hazai győzelem született.

A legutóbbi három mérkőzését a ráadásban elbukó Chicago magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott az Edmonton felett az NHL 67. játéknapján. A találkozó legjobbja, a bokasérüléséből immár teljesen felépült Martin Havlat góllal és gólpasszal segítette az övéit.


A Blackhawks cseh jobbszélsője, aki hét hetet és 19 mérkőzést hagyott ki, visszatérte után gyorsan játékba lendült, két fellépésen öt pontot, három gólt, valamint két gólt eredményező átadást könyvelt el.


“Mindez csak hab a tortán, a lényeg az, hogy győztük” – magyarázta a cseh játékos. A chicagói csapattal kapcsolatos a hír, hogy a klub vasárnap egy éves szerződést kötött Peter Bondrával. Az ötszörös All Star-válogatott csatár legutóbb az Atlantában szerepelt, és eddig 498 gólt szerzett az NHL-ben.

Ami a játéknap további meccseit illeti: a Rangers háromra duzzasztotta a győzelmi sorozatát, miután 2-1-re verte a Floridát. A Columbus hat gólt vágott az Ottawának, ötöt emberelőnyben, Rick Nash és Dan Fritsche kétszer-kétszer volt eredményes.

NHL, alapszakasz, 67. játéknap:
Columbus Blue Jackets-Ottawa Senators 6-2
New York Rangers-Florida Panthers 2-1
Chicago Blackhawks-Edmonton Oilers 4-1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik