Élet-Stílus

Januárban visszavághat Toney

James Toney úgy gondolja, hogy a január 6-án le tudja győzni fiatalabb és erősebb ellenfelét, Sam Petert. Az első találkozón vereséget szenvedett a 38 esztendős ökölvívó.

A WBC határozata értelmében a két harcosnak visszavágón kell eldöntenie, hogy melyikük kap lehetőséget a nehézsúlyú bajnok Oleg Maszkajev kihívására, merthogy az első küzdelmük szoros, megosztott pontozással Peter győzelmével ért véget, és a hozzáértők többsége ezzel nem értett egyet.

A szeptemberi mérkőzés visszavágójára január 6-án, Miamiban kerül sor, és Toney (69 győzelem – 5 vereség – 3 döntetlen) a felkészülés folyamán egy fitnessguru segítségét is igénybe veszi, hogy sokat vitatott kondíciója ezúttal tökéletes legyen.

„Billie Blanks is csatlakozik a csapatunkhoz, hogy az erőm és a kondícióm is tökéletes legyen” – jelentette ki Toney, aki az utolsó négy küzdelmén meglehetősen ’pufók’ benyomást keltett a ringben. „Jók vagyunk, és kész leszek ismét legyőzni Petert.”

„Emberek, jól érzem magam. Én vagyok a modern Archie Moore. Megküzdöttem a fiatalabb és nagyobb fickóval, aki nem tudott megsebezni engem. Egyszer kerültem bajba az első küzdelem alatt, amikor tarkón vert. Engem senki sem tud kiütni!”

A január 6-ai gálán két nagyváltósúlyú bajnoki küzdelem kerül megrendezésre: Rivera-Simms a WBA-övért és Spinks-Jones az IBF-címért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik