Élet-Stílus

Dárdai: kis híján vér folyt

Kisebb botrány tört ki a német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha BSC-nél, amikor a keddi edzésen Josip Simunic összeakaszkodott a csapat magyar légiósával, Dárdai Pállal.

A magyar válogatott középpályás az edzésen becsúszva szerelte társát, amire a horvátnál felment a pumpa. A fővárosiak védője a párharcot követően fellökte klubtársát, majd csúnyán szidalmazni kezdte őt.

“Nem normális. Tréning helyett orvoshoz kellene járnia. Ha nem lenne ilyen nyugodt természetem, akkor vér folyt volna.” – nyilatkozta a magyar középpályás az esetet követően.

A zágrábi 24 Sata magazin szerint a 28 éves horvát játékos távozását fontolgatja, mivel elégedetlen az együttes hozzáállásával, és kifejtette: nem érez elég ambíciót a berliniekben, így nem is várható előrelépés. Simunic cáfolta a sajtóértesülést, hangoztatva, hogy mindenképpen maradni akar, ezért hosszabbította meg 2011-ig szerződését az egyesülettel.

A szakmai vezetés kiállt a vehemens védő mellett. Dieter Hoeness menedzser nagyra értékelte, hogy a futballistákon látszik: nem térnek könnyedén napirendre a szombati 3-1-es brémai vereség felett. Falko Götz vezetőedző csak annyit mondott: “Joe utál veszíteni.”

Simunic neve a németországi vébéről ismerős lehet. Ő volt az a játékos, akinek az angol Graham Poll három sárgát is felmutatott az ausztrálok elleni csoportmeccsen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik