Élet-Stílus

Marasztalják Ronaldinhót

A katalán együttes elnöke szeretne minél hamarabb szerződést hosszabbítani Frank Rijkaarddal, és a kulcsjátékosokat is megtartaná a Bajnokok Ligája győztes, és spanyol bajnok egyesület.

Az elnök a hírek szerint rövid időn belül leülne tárgyalni a 44 éves holland szakemberrel, akinek jelenleg 2009-ig van érvényes szerződése a klubbal. “Büszke vagyok arra, hogy a csapat kispadján a világ legjobb trénere ül. Ameddig kedve van, maradhat Barcelonában. Már most nagyon szívesen meghosszabbítanám a szerződését.” – nyilatkozta Joan Laporta.

Ronaldinho: újabb nyolc év?

Elhatározásán az elnök akkor sem változtatna, ha idén már a csoportkörben elbúcsúzna a Barcelona a Bajnokok Ligájától. Ronaldinhóék abban az esetben léphetnek a Chelsea-val együtt tovább, ha az utolsó fordulóban legyőzik a Werder Bremen együttesét.

Az edző mellett az együttes legnagyobb sztárját, a Ronaldinhót is marasztalják a katalánok. A Sport című spanyol lap úgy tudja, hogy a brazil sztár januárban 2014-ig aláír. Laporta rajta kívül Lionel Messival, Samuel Eto’o-val és Andres Iniestával is hamarosan leül tárgyalni.

Zambrotta hazavágyik

Olasz sajtójelentések szerint távozhat az együttestől Xavi, akire az olasz bajnokságban csak a 15. helyen szerénykedő AC Milan vetette ki a hálóját. Gianluca Zambrotta pedig sajtóértesülések szerint nem érzi jól magát Spanyolországban és visszatérne a Serie A-ba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik