Élet-Stílus

Hargreaves az idén már nem játszik

A német rekordbajnok Bayern München szolgálatában álló Owen Hargreaves számára véget ért az őszi szezon, az angol válogatott középpályás 2006-ban már nem térhet vissza a pályára.

„Az a legjobb, ha az idén már nem futballozom” – nyilatkozta Owen Hargreaves a Kicker című lapnak. A kanadai születésű angol válogatott játékos szeptember 17-én sérült meg, a bal lábát törte.


Eleinte úgy tűnt, hat hét kényszerpihenő után visszatérhet a pályára, a sérült csont azonban a vártnál lassabban gyógyul. Az orvosai ezért azt tanácsolják, hagyja ki a még hátralévő őszi tétmérkőzéseket. Ide tartozik, hogy a Bayernre még három bajnoki, illetve egy-egy Bajnokok Ligája- és Német Kupa-találkozó vár a téli szünet előtt.

Nem mellékesen: könnyen előfordulhat, hogy a 25 éves angol középpályást már egyáltalán nem látjuk Bayern-szerelésben, a BL-ben is érdekelt Manchester United ugyanis állítólag újabb ajánlattal rukkolt elő a megvásárlására, Alex Ferguson már a januári átigazolási időszakban vörös mezbe öltöztetné.


Hargreaves már korábban is ment volna, csakhogy a jelenlegi munkaadója makacsul ragaszkodott, ragaszkodik hozzá. „Ezer dolog történhet a télen, az ember életében előfordulnak meglepetések” – mondta az üggyel kapcsolatban maga az érintett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik