Élet-Stílus

Malév-jeggyel délkelet-ázsiai városokba

A Malév megkötötte azokat a kétoldalú kereskedelmi megállapodásokat, amelyek eredményeként a magyar nemzeti légitársaság bangkoki járatának utasai Malév-jeggyel folytathatják útjukat thai, kambodzsai, vietnami, kínai és ausztráliai városokba.

A magyar légitársaság egyik legnagyobb foglaltsággal üzemelő járata a bangkoki. A oneworld légiszövetséghez történő csatlakozás folyamatának részeként kötötte meg a Malév a kereskedelmi megállapodásokat, miután a oneworld- légitársaságok bázisa Bangkok új repülőtere, a Suvarnabhumi lett.


A Malév-jeggyel az utasok a Cathay Pacifickel Hongkongba, a Qantasszal Sydney-be, Melbourne-be, Brisbane-be és Perthbe repülhetnek, míg a Finnair Bangkokból Szingapúrba és Hongkongba repül.

Hasonló kereskedelmi megállapodásokat kötött a Malév a Bangkok Airwayszel, így a magyar légitársaság utasai thai és kambodzsai városokba utazhatnak a Vietnam Airlinesszal, amelynek járatain Hanoiba és Ho Shi Minh városba juthatnak el, míg az Eva Airways járataival Tajvan fővárosába, Taipeibe utazhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik