Élet-Stílus

Németh Krisztiánt több klub is figyeli

A sportlapilap információja szerint a Manchester United már a januári átigazolási időszakban szerződtetné Németh Krisztiánt, az MTK 17 éves támadóját, aki tagja Várhidi Péter keretének is.


A Manchester United honlapján egyelőre nem foglalkoznak a kérdéssel, persze ez nem jelent semmit. A hírt a játékost képviselő ügynökség sem erősítette meg, ugyanakkor nem is cáfolta.


Megkeresésünkre a Careers Management Grouptól (CMG) azt az információt kaptuk, hogy a tehetséges játékost több országból, például Németországból, Olaszországból, Spanyolországból és Angliából is figyelik, de az érdeklődő csapatok nem egyeztek bele, hogy a nevük nyilvánosságra kerüljön.

A CMG képviselője a FigyelőNetnek úgy nyilatkozott, a 17 éves támadóra – aki pályára léphet a Kanada elleni barátságos mérkőzésen -, a korosztályos válogatott tornáin figyeltek fel az európai klubok. Habár az MTK nem “árulja” a fiatal támadót, az ügynökség szerint nem kizárt, hogy Németh Krisztián már a januári átigazolási időszakban elkel.


A CMG-nél ugyanakkor úgy vélik, nincs értelme a kapkodásnak, hiszen a csatárnak csak a hasznára válhat, ha még legalább fél évig a magyar bajnokságban a felnőttek között edződik, hiszen új klubjánál most feltehetőleg vagy az utánpótláshoz irányítanák, vagy a kispadra kerülne. Márpedig Németh célja az, hogy játsszon és fejlődjön.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik