Élet-Stílus

Új vezetőedző a Charltonnál

Házon belül oldotta meg az edzőkérdést a Charlton, a Premier League sereghajtója: Iain Dowie-t a segítője, Les Reed váltja a kispadon.

A korábban a Crystal Palace-nél is dolgozó Iain Dowie az első olyan menedzser, aki az állását veszítette az angol élvonalbeli bajnokság idei kiírásában. A 41 éves szakember irányítása alatt a Charlton harmatgyengén szerepelt, 12 mérkőzésen szerzett nyolc pontjával a tabella utolsó helyen szerénykedik, pedig a nyáron tízmillió fontot költött új játékosokra, mások mellett a holland Jimmy Floyd Hasselbaink megszerzésére.

“Iain karakteres személyiség, szomorúak és csalódottak vagyunk, ugyanakkor a csapat érdekében meg kellett hoznunk ezt a kemény döntést” – osztotta meg a vezetők álláspontját Peter Varney.


A Charlton vezérigazgatója azt a szigetországi lapértesülést (pletykát?) nem kommentálta, miszerint a most menedzsernek előlépett Reed felbujtására a játékosok “fúrták meg” a nyáron kinevezett Dowie-t. Reed pedig határozottan cáfolta, hogy bármilyen köze lenne a korábbi “főnöke” elbocsátásához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik