Élet-Stílus

Válságos helyzetben a DKSK

admin
admin

2006. 11. 10. 16:50

Tulajdonosváltás történt női kosárlabda NB I-ben szereplő Diósgyőri KSK-nál, miután a klubot fenntartó kft. 88 százaléknyi tulajdonrészét Hatvani Olivér, a klub menedzsere 1 forintért megvásárolta.

A tranzakció apropóján rendezett pénteki sajtótájékoztatón kiderült, az eddigi többségi tulajdonos Internetes Média Kft. távozásával válságos helyzetbe került az élvonalban szereplő kosárcsapat.

Hatvani elmondta, a DKSK adóssága jelenleg 60-80 millió forintra tehető, s e mellett még a folyamatos működéshez szükséges költségeket is elő kell teremteni. A korábban a klub ügyvezetőjeként is dolgozott sportvezető ehhez hozzátette, hogy a hitelezők eddig türelmesek voltak és ő minden erejét latba veti az életben maradás érdekében.

A nehéz helyzetre tekintettel a vasárnapi, Kecskeméti KC elleni hazai bajnoki mérkőzését az “összefogás napja” jegyében rendezi meg a gárda. Belépőjegyet nem szednek, a bejáratnál becsületkasszát helyeznek el, abba mindenki annyi pénzt dob be, amennyit akar. Szimpatizánsaikat pedig arra kérik, hogy aki teheti, vigyen magával még egy embert az összecsapásra.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.