Élet-Stílus

Megbüntetik Arsene Wengert

A hétvégi rangadón dulakodó Arsenal-trénert és a West Ham szakvezetőjét, Alan Pardew-t bűnösnek találta az Angol Labdarúgó Szövetség (FA). A két edző komoly pénzbüntetésre számíthat, vagy egy időre száműzhetik őket a tribünre.

Arsene Wenger a West Ham United elleni vasárnapi bajnoki 89. percében majdnem összeverekedett Alan Pardew-val, a rivális trénerével, aki csapata egyenlítő találatát a Bajnokok Ligája-döntős együttes szakvezetője szerint provokatív módon ünnepelte. A dulakodást a negyedik játékvezető és a gyorsan közbeavatkozó biztonságiak akadályozták meg. Wenger a lefújás után nem fogott kezet a West Ham edzőjével.

Pardew azóta hivatalosan is bocsánatot kért Wengertől illetve az Arsenaltól: “Nagyon boldog voltam a gólunk után, lehet, hogy a szokásosnál és elfogadhatónál nagyobb lelkesedéssel ünnepeltem.” – mondta Pardew. “Ha viselkedésemmel megbántottam Arsene-t, akkor elnézést kérek tőle.” Wenger nem nyilatkozott a vasárnap történtekről.

A West Ham elnöke támogatásáról biztosította Pardew-t: “Nem gondolom azt, hogy bármi szokatlan történt volna az utolsó percekben. Egy kiélezett városi derbin a tréner megünnepelte az egyenlítő gólt, semmi több.” – mondta Paul Aldridge.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik