Élet-Stílus

Két Piramis-koncert lesz decemberben

Két koncertet ad decemberben a legendás Piramis együttes a Budapest Sportarénában - közölték a szervezők kedden, az eseményről tartott fővárosi sajtótájékoztatón.

Brády Márton, a koncertet szervező Showtime Budapest ügynökség ügyvezetője megerősítette, hogy az eredeti tervvel ellentétben a harmincegy éves rockzenekar nemcsak december 26-án, hanem 27-én is várja a közönséget.

A hatalmas érdeklődéssel kísért tájékoztatón jelen volt a teljes zenekar: Révész Sándor énekes, Som Lajos basszusgitáros, Köves Miklós dobos, Závodi János gitáros és Gallai Péter billentyűs.

Révész Sándor elmondta: zenésztársaival együtt nagyon örül, hogy a közönség részéről ekkora a bizalom az együttes iránt, s ezt a maximális teljesítménnyel akarják meghálálni. Beszélt arról is, hogy keményen készülnek a megmérettetésre, a negyvenötödik próbán vannak túl, ez napi 3-4-5 órás munkát jelent.

Ami a koncertet követő időszakot illeti, Révész Sándor jelezte, hogy tavaszra lemezt készítenek. Mint mondta, gazdag anyagból válogathatnak, a mostani próbák alatt megtalálták a valamennyiük számára kényelmes tempót és a megfelelő hangot, ami alap lehet az elinduláshoz. A hangzás legyen az új lemez titka – tette hozzá az énekes.

A tájékoztatón elhangzott az is, hogy mindenképpen lesznek vendégzenészek a decemberi koncerten.

A Piramis együttest a legutóbb tizennégy évvel ezelőtt láthatta a közönség, az akkori Budapest Sportcsarnokban; a zenekar öt egymás utáni napon zenélt a teltházas arénában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik