Élet-Stílus

Elkészült az Office 2007

Gyakorlatilag gyártásra kész a Microsoft új Office programja. A Microsoft már az üzleti felhasználóknak szóló világpremierre készül.

A Microsoft bejelentette, hogy lezárta a Microsoft Office 2007 kódját, és a szoftver kiadásra jelölt változata (Release to Manufacturing = RTM) is elkészült. Az aranykód, vagyis a kereskedelmi forgalomra szánt programváltozat elkészülése fontos mérföldkő, hiszen egyúttal a Microsoft Office eddigi legnagyobb béta-teszt programjának zárása is: a szoftver második béta verzióját 3,5 millióan töltötték le.

A béta-tesztelőktől és ügyfelektől hatalmas mennyiségű visszajelzés érkezett, amelyek segítették az Office fejlesztői csapatát a termék minőségének ellenőrzésében, teljesítményének optimalizálásában. A Microsoft Office RTM-változatának megszületése kulcsfontosságú lépés a 2007-es Office, a Windows Vista és az Exchange Server 2007 idén november 30-án esedékes, üzleti felhasználók részére történő, kizárólag nemzetközi kiadása felé.

Az esemény fontosságát jelzi, hogy az ahhoz kapcsolódó és a világ különböző pontjain megrendezésre kerülő rendezvényeken a Microsoft felsővezetői is részt vesznek – a New York-i eseményt pl. Steve Ballmer vezérigazgató nyitja meg. A termékek általános piaci megjelenése, így a magyar verzióé is 2007 első negyedévében várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik