Élet-Stílus

Megújult a mobil-Gmail

admin
admin

2006. 11. 06. 14:37

Bár eddig is olvashattuk mobilon a Gmailre érkezett leveleinket, de most a Google egy olyan alkalmazással lepte meg a telefontulajdonosokat, amely segítségével már a megszokott mobil böngészőt sem kell elindítanunk a leveleink eléréséhez.

Az előző verzióhoz képest jelentősen megváltozott, új program segítségével lényegesen gyorsabban – közvetlenül – ellenőrizhetjük internetes postafiókunkat. A cég bejelentése szerint mindössze két kattintással elérhetjük a leveleinket továbbító Java-alkalmazás segítségével.

A telefonjainkra érkező Gmail újabb lépésnek tekinthető a Google mobilos terveinek sorában. Az ingyenes mobilos böngészők és keresők után most mintegy 300 különböző telefonra telepíthető verziójú hordozható Gmail számos olyan fejlett funkciót tartalmaz, mint például a kéretlen levelek kezelése, illetve különböző csatolmányok, képek, dokumentumok kezelése.

A telepítéshez csak le kell töltenünk a Google alkalmazás oldaláról a programocskát, majd azonosítónk és jelszavunk megadása után máris fogadhatjuk a postafiókunkba érkező üzeneteinket.

A konvergencia terjedésével láthatóan a Google internetes tervei egyre gyakrabban találkoznak a megszokott mobil megoldásokkal. A telefonok új generációja pedig egyre inkább kiszolgálja az eddig csak a PC-nken megszokott kényelmünket.

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.